Aromatouch massage

Aromatouch Massage

De Aromatouch Massage is een hele zachte ontspannende massage. De massage wordt uitgevoerd met 8 verschillende etherische oliën. De oliën dringen diep in de huid en onderliggende weefsel binnen. Zo geven zij ondersteuning daar waar het nodig is.

Etherische Oliën

Voor de Aromatouch massage wordt gebruik gemaakt van de etherische oliën van doTERRA. Dit zijn pure en 100% natuurlijke essentiele oliën. Ze bevatten geen kunstmatige ingredienten en zijn vrij van pesticides en andere chemische stoffen.
Essentiele oliën kunnen helpen om het emotionele en fysieke welzijn te bevorderen. Aangezien deze oliën zo puur zijn dringen zij diep de huid en het onderliggende weefsel in om daar hun herstellende en ondersteunende werk te doen.

Hoe verloopt de massage

U neemt plaats op uw buik op de massagetafel. Bij deze massage worden de rug, het hoofd en de voeten behandeld. U wordt dus heerlijk van top tot teen gemasseerd.
Bij de Aromatouch massage wordt gebruik gemaakt van 8 verschillende olien. Deze oliën worden een voor een verdeeld/gemasseerd langs de energiebanen van het lichaam. De oliën zorgen voor stressvermindering, versterken van het immuunsysteem, verlichting van pijn en ontstekingen
en het in balans brengen van lichaam en geest.
De massage kan ook helpen bij het verminderen van pijn bij bijvoorbeeld reumacliënten.

Praktische informatie

Aangezien uw rug wordt gemasseerd hoeft u alleen uw bovenkleding uit te doen. Het dragen van een makkelijke broek/joggingbroek is handig. Uw haar wordt een beetje vet van de olie, handig is dus om de massage te plannen als u daarna geen belangrijke afspraken heeft. Uw voeten worden ook meegenomen in de massage, het zou fijn zijn als u uw voeten even wilt wassen voordat u komt.
De massage duurt ongeveer 50 minuten. U hoeft verder geen handdoek mee te nemen.