Wie ben ik

Welkom bij uw pedicure in Dronten!

Mijn naam is Elza Visscher. In 2008 ben ik in Dronten komen wonen en woon er met veel plezier. Toen mijn moeder hier kwam wonen en haar schoonheidssalon ging openen ontstond er het idee om ook pedicure behandelingen aan te bieden. Mijn interesse was gewekt en met veel enthousiasme ben ik eind 2015 aan de opleiding tot pedicure begonnen. Deze heb ik, met goed gevolg, in november 2016 af mogen rondenwelkom en ben ik met veel plezier pedicure in Dronten. In 2018 heb ik mijn diploma tot medisch pedicure behaald.
Sinds zomer 2019 heb ik mijn eigen praktijk op de begane grond.

De voeten zijn de basis van ons dagelijkse bestaan. Het is belangrijk ze goed te verzorgen. Soms lukt dat niet zelf, u bent dan van harte welkom bij mij. Maar ook voor een heerlijke verwenbehandeling voor uw voeten kunt u terecht in mijn salon. Er zijn diverse mogelijkheden, meer informatie vindt u bij Behandelingen en Tarieven.

Mocht u vragen hebben dan mag u mij altijd bellen op telefoonnummer 06-52658681. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier op deze website. Hopelijk tot ziens!